top of page
Sök

Fint erbjudande till föreningar som fyller eller har fyllt 100 år!

Uppdaterat: 4 dec. 2022

Ni får: Mässingsskylt i Stockholms stadion, inbjudan till föreningsmöte och chans att vinna 5000 kr i vårt lotteri. Läs mer här!


  • Mässingsskylt i Stockholms stadion med föreningens namn och födelseår

  • Chans att vinna 5 000 kronor i ”100-årslotteriet”.

  • Inbjudan till föreningsmöte med möjlighet till guidning på Stockholms stadion den 17 oktober kl. 17.00. Mötet börjar kl. 18.00.


Är din förening över 100 år? Då har ni chansen att vara med i detta arrangemang.


Föreningens skylt i Stockholms stadion

I korridoren under Kungliga läktaren på Stockholms stadion har vi samlat skyltar från föreningar som hittills har fyllt 100 år. Nu finns 66 skyltar.

Vi erbjuder nu er förening att också få sin skylt på den vackra tavlan. I korridoren finns också en bildutställning, som bl.a. visar OS i Stockholm 1912.


Lotteri bland hundraåringarna

Med lottens hjälp väljs två av de deltagande föreningarna, som vardera får 5 000 kronor. Priserna delas ut vid medlemsmötet den 17 oktober.


Vid mötet lottas dessutom ut fem priser om vardera 1 000 kronor till deltagande föreningar.


Presentation av föreningarna

De två vinnande föreningarna får presentera sin verksamhet och sin historia vid mötet.

Vid mötet medverkar Claes Thunblad, ordförande i RF-SISU Stockholm. Hans anförande har rubriken ”Idrotten i valet 2022 – framgångar och besvikelser”.Ni som vill ha en skylt, vara med i lotteriet och delta vid föreningsmötet anmäler föreningens namn och en kontaktperson till larsliljegren@telia.com senast den 30 september.


Claes Thunblad

48 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vår förening - Årets idrottshistoriska sällskap

Sveriges Centralförening för Idrottens Främjande (SCIF) har utsett Stockholms Idrottshistoriska Förening till "Årets idrotthistoriska sällskap." Prissumman är 50 000 kronor. I motiveringen skriver SCI

Comments


bottom of page