top of page
Sök

Fint erbjudande till föreningar som fyller eller har fyllt 100 år!

Uppdaterat: 4 dec. 2022

Ni får: Mässingsskylt i Stockholms stadion, inbjudan till föreningsmöte och chans att vinna 5000 kr i vårt lotteri. Läs mer här!


  • Mässingsskylt i Stockholms stadion med föreningens namn och födelseår

  • Chans att vinna 5 000 kronor i ”100-årslotteriet”.

  • Inbjudan till föreningsmöte med möjlighet till guidning på Stockholms stadion den 17 oktober kl. 17.00. Mötet börjar kl. 18.00.


Är din förening över 100 år? Då har ni chansen att vara med i detta arrangemang.


Föreningens skylt i Stockholms stadion

I korridoren under Kungliga läktaren på Stockholms stadion har vi samlat skyltar från föreningar som hittills har fyllt 100 år. Nu finns 66 skyltar.

Vi erbjuder nu er förening att också få sin skylt på den vackra tavlan. I korridoren finns också en bildutställning, som bl.a. visar OS i Stockholm 1912.


Lotteri bland hundraåringarna

Med lottens hjälp väljs två av de deltagande föreningarna, som vardera får 5 000 kronor. Priserna delas ut vid medlemsmötet den 17 oktober.


Vid mötet lottas dessutom ut fem priser om vardera 1 000 kronor till deltagande föreningar.


Presentation av föreningarna

De två vinnande föreningarna får presentera sin verksamhet och sin historia vid mötet.

Vid mötet medverkar Claes Thunblad, ordförande i RF-SISU Stockholm. Hans anförande har rubriken ”Idrotten i valet 2022 – framgångar och besvikelser”.Ni som vill ha en skylt, vara med i lotteriet och delta vid föreningsmötet anmäler föreningens namn och en kontaktperson till larsliljegren@telia.com senast den 30 september.


Claes Thunblad

46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

- Bussfärd längs maratonbanan från OS 1912 Söndagen den 22 oktober kl.12.00. Samling vid Klocktornet, Stockholms stadion Stockholms Idrottshistoriska Förening inbjuder till en intressant bussresa. Vi

Det var så det började… - En kväll om stockholmsidrottens historia och med föreningar som fyllt 100 år Torsdagen den 19 oktober kl.18.00 (17.00) i Stockholms stadion (ingång vid Klocktornet) ·

Anders Johrén berättar om sitt arbete med att dokumentera AIK och Spårvägen Stockholms Idrottshistoriska Förening bjuder in till digitalt möte (ZOOM) Tisdagen den 10 oktober kl. 18.30 Anders Johrén ha

bottom of page